Expo Sănătate în cartierul Ciocana din Chișinau

Știri Monday, 1 August 2016

În cursul zilei de 30.07.2016, pe aleea Mircea cel Bătrîn din cartierul Ciocana, Chișinău a fost organizată activitatea „Expo Sănătate”.

Toată lumea își dorește să fie sănătoasă și din acest motiv personalul medical, specialiștii în sănătate ai Cabinetului Medical „StiliMed”, împreună cu câțiva voluntari ai Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea „Emanuel” din Chișinău, au venit în întâmpinarea locuitorilor cartierului Ciocana, punându-și la dispoziție serviciile medicale.

Astfel între orele 15:00 și 19:00 trecătorii au avut posibilitatea de a vizita standurile special amenajate de către organizatorii „Expo Sănătate”. Toți cei interesați au putut face cunoștință cu cele opt principii ale unei vieți sănătoase, frumos expuse și explicate de către voluntarii prezenți.

De asemenea  cei doritori și-au putut măsura gratuit procentul de grăsime și tensiunea arteriale, beneficiind la sfârșit și de o consultație medicală  gratuită.  La mare căutare a fost determinarea vârstei  inimii,  masajul terapeutic dar și  standului cu cărți de sănătate fizică și spirituală.

La sfârșitul activității „Expo Sănătate” tragem o concluzie: intervalul de ore a fost prea scurt pentru a face față tuturor trecătorilor interesați, fiind o inițiativă foarte apreciată de toată lumea.

În urma acestei experiențe, personalul medical și-a exprimat dorința de a organiza în viitor apropiat, săptămânal astfel de expoziții.