Patru copii binecuvântați în Biserica Adventistă din Ungheni

Știri Thursday, 14 July 2016

Pe data de 9 iulie, în  Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din orașul Ungheni a avut loc binecuvîntare a patru copilași: Pirojoc Daniela, Sorochin Artiom, Dolinga Semion, Mostovoi Maxim. Acest evniment solemn a fost condus de pastorii Ruslan Lotca și Pirojoc Valentin.

Atât bunicii, cît și rudele apropiate ale familiilor în cauză au avut deosebita plăcere de a fi martori la bucuria părinților.  Prin acest gest ei și-au exprimat încrederea în învățăturile Bibliei, care îndeamnă părinții să încredințeze Domnului ceea ce poate avea mai scump un om pe acest pământ -copiii.

„…Isus  le-a zis: Lasati copilașii  să vină la Mine și nu-i opriți; căci Împărația lui Dumnezeu este a celor ca ei… Apoi i-a luat in brațe și i-a binecuvantat, punîndu-Și mîinile peste ei.” Marcu 10:14. 16

Mesajul transmis de pastor celor prezenți a scos înevidență faptul că fiecare copil este un dar ceresc încredințat părinților„Iată, fiii sunt o moștenire de la Domnul, rodul pantecelui este o rasplată dată de El” (Psalmi 127:3) și că trebuie crescuți cu dragoste, pentru o viață demnă de numele lui Iisus. În rugăciunea înălțată, alături de presbiteri și comunitate,  pastorul a mulțumit pentu fiecare copilaș, rugîndu-L pe bunul Dumnezeu să le dea părinților înțelepciune să-i crească în ascultare de principiile divine și spre gloria Sa.

Maximciuic Valeria

Departamentul Informații al Bisericii Adventiste Ungheni
Foto: Dîrzu Igor, Cojocari Roma.