Scoala Biblică de Vacanță În Biserica Adventistă „Maranatha”, Chisinău

Știri Tuesday, 21 June 2016

Ați avut vreodată ocazia să urmăriți bucuria și fericirea copiilor?  În perioada 6 – 12 iunie, anul 2016, în centrul „ Stilul de viață” din incinta Bisericii  Adventiste „Maranatha” din orașul Chișinău a avut loc „Școala Biblică de vacanță”

Prima zi de Școală Biblică de Vacanță a început cu 5 copii, în a doua zi am avut  30 de elevi, iar în total școala a fost vizitată de 55 de copii.

Ce lucruri noi și interesante au învățat copii aici? Împreună cu organizatorii au descoperit 10 reguli ale unei vieți fericite și anume „Cele 10 porunci ale lui Dumnezeu”, pe care până la sfârșitul școlii, copii le-au învățat pe de rost. Participarea la ateliere i-a ajutat pe copii să își însușească mai ușor materia și totodată au avut posibilitatea de a confecționa cu mânuța lor, diverse lucrări conforme cu cele predate. Prin intermediul jocurilor și cântecelelor, la care copii s-au  dovedit a fi foarte activi și receptivi,  au avut ocazia să își facă prieteni noi, iar cel mai interesant prieten a lor a fost pastoral bisericii locale Victor Lotca.

La sfârșitul fiecărei întâlniri, organizatorii au pregătit copiilor gustări delicioase și bineînțeles multe surprize pentru participarea activă!

Ultima întâlnire a constat în oferirea unei surprize părinților printr-un program special în cadrul căruia  au prezentat într-un mod atractiv tot ceea ce au învățat timp de o săptămână. La sfârșit, tuturor copiilor participanți li s-au înmânat diplomele de absolvirea  a Școlii Biblice de Vacanță și câte un rucsac plin cu daruri.

Atât copiii cât și părinții  au fost  foarte mulțumiți de întregul program dar și de faptul că acest centru  le poate oferii copiilor posibilitatea participării în continuare la cursuri de limba engleză, limba română,la  cursurile cercului de artă și chiar Școala de Sabat.

Organizatorii programului au fost:

Directorul centrului „Stilul de viata”                 Larisa Centova

Pedagog:                                                                         Rodica Secară

Misionarii:                                                                     Paul și Cristina Nour

Coordonatorul Dep.Copii UBM:                         Svetlana Belîi

Pastorul Bisericii Adventiste „Maranatha”     Victor Lotca

Departamentul muzică:                                          Svetlana Tcaciuc, Olga Tcaciuc

 

 

Tcaciuc Olga

Departamentul Informații al Biserici Adventiste „Maranatha”

 

Svetlana Tcaciuc, Olga Tcaciuc

 

 

Tcaciuc Olga

Departamentul Informații al Biserici Adventiste „Maranatha”