Familia adventă din orașul Ungheni este în creștere

Știri Tuesday, 31 May 2016

În data de 28 mai 2016 Biserica Adventistă din Ungheni a sărbătorit  decizia a trei persoane de a încheia legământ cu Dumnezeu prin botez.

Botezul este simbolul unității noastre cu Hristos și iertare păcatelor, culminând cu mărturisirea publică a credinței în Mântuitorul și scufundarea deplină în apa botezului, eveniment care pentru cei trei tineri a reprezentat cea mai importanta decizie a vieții lor.

Decizia fermă a lui Dan Turculeț de a face acest pas, i-a bucurat părinții și în același timp a făcut-o pe sora lui să ia hotărârea de a încheia legământ cu Dumnezeu. Deși cunoștea adevărul Scripturii și frecventa cu regularitate serviciile divine ale Bisericii Adventiste, a amânat momentul acesta, însă iată că astăzi familia Turculeț se bucură într-un mod deosebit la această sărbătoare.

La fel ca și fiul risipitor din parabola Domnului Isus Hristos, Tamara s-a îndepărtat de Tatăl ceresc, dar  dragostea Sa nemărginită a  atras-o din nou în brațele ocrotitoare ale Mântuitorului.

Când pastorul Valentin Pirojic, care a oficiat și ceremonia botezului, a făcut chemarea din partea lui Dumnezeu la o nouă viață cu Hristos, alte zece persoane doritoare să încheie legământ cu Dumnezeu, au pășit în față plini de bucurie și responsabilitate pentru viața lor.

La încheierea acestui eveniment solemn, plin de emoții și lacrimi de bucurie, toți cei prezenți au fost invitați la un moment de părtășie, unde întreaga biserică împreună cu oaspeții au putut  savura din bogăția de bucate, frumos așezate pe mese.

Ion Maximciuc

Departamentul Informații al Bisericii Adventiste Ungheni