Botez la Logănești

Știri Monday, 23 May 2016

Evenimentul nașterii din nou a adus bucurie familiei advente din satul Logănești. Pentru 5 persoane, luna mai 2016 a căpătat o semnificație profundă: nașterea din nou.

Sâmbătă – 14 mai 2016, la Logănești, într-o atmosferă de sărbătoare a avut loc un eveniment  în care bucuria a fost  dublă: Cea văzută pe feţele celor care au participat la evenimentul botezului  din Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Logănești şi cea din cer văzută prin credintă:

„Tot aşa, vă spun că va fi mai multă bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăieşte, decât pentru nouă zeci şi nouă de oameni neprihăniţi care n-au nevoie de pocăinţă”  Luca 15:7.

Cinci suflete tinere, au decis să primească botezul pocăinţei la Logănești primindu-L în acelaşi timp pe Domnul Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor.

La acest eveniment  au fost prezenți: Gisca Sergiu- pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea din Logănești și totodată oficiantul botezului, Leahu Ilie – pastorul Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea „Sion” din Chișinău care a transmis celor prezenți Cuvântul din partea lui Dumnezeu, fraţi, surori  şi alţi numeroşi oaspeţi.

Familia Bisericii Adventiste se dezvoltă în fiecare zi și este nevoie de curaj și încredere în făgăduințele lui Dumnezeu atunci când cineva se hotărăște să slujească lui Dumnezeu. Să îi aducem mulțumire Lui Dumnezeu pentru familia în care creștem spre Slava Lui.