Legislație, Etică și Religie. O abordare în contextul libertății religioase

Predici și articole Monday, 16 May 2016

Eveniment organizat de Asociația Conștiință și Libertate din România în colaborare cu Institutul de Filologie din cadrul Academiei de Știință din Republica Moldova.

La sesiunea de comunicări de la Academia de Științe a Moldovei au participat în calitate de invitați speciali: dl. Titus Corlățean, senator al Parlamentului României (ministru de externe 2012- 2014 și ministru al Justiției 2008-2012), dl. profesor dr. Marian Simion (Harvard University), dl. Dragos Musat presedinte al Asociaţiei Conştiinţă şi Libertate din Romania, dl. acad. Mihai Cimpoi, Institutul de Filologie al AȘM, dl. Valeriu Cușnir, director Institutul de Cercetări Juridice și Politice al AȘM, dl. Vasile Bahnaru, dr. hab., conf. cerc., Director, Institutul de Filologie al Academiei de Științe a Moldovei, dl. Mihai Cimpoi, acad., Directorul Școlii Doctorale a Universității Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

Moderatorii întâlnirii au fost doamna dr., conf. cerc. Nina Corcinschi, Director adj. al Institutului de Filologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei și dl. Sergiu Macovei – Director regional Asociaţia Conştiinţă şi Libertate, zona N-E Moldova din România și dl Andrei Moldovanu, presedinte Asociaţia Conştiinţă şi Libertate, Republica Moldova.