Amplu proiect social desfășurat în orașul Aninii Noi.

Știri Thursday, 28 April 2016

Biserica Adventista de Ziua a Șaptea în colaborare cu primaria orașului Aninii Noi, a desfășurat două proiecte majore.

Apelând la Serviciul de Asistență socială din cadrul primăriei,  s-a obținut o listă cu 20 de familii aflate într-o situație deosebită din punct de vedere al nivelului de trai. Cu ajutorul mai multor tineri și membrii aparținând Bisericii Adventiste, au fost împărțite 20 de pachete conținând alimente de bază, beneficiarii putându-se bucura în perioada următoare de o masă bogată în preajma sărbătorilor pascale.

În acest timp, un alt grup de tineri entuziaști, membrii ai bisericii adventiste „Adelaida” din Chișinău și nu numai, au slujit semenilor prin proiectul TIN SERV.

Înarmați cu voie bună, mături, lopeți, sape și greble au reușit ca în cinci ore să aducă bucurie locatarilor de pe strada Judecătoriei, prin noul aspect ordonat și curat al acestui sector repartizat de către administrația locală.

De la începutul primăverii astfel de acțiuni ale aceleiași echipe de tineri voluntari, au mai avut loc și cu siguranță ca aceste două proiecte nu vor fi unicele care se vor desfășura în această localitate.