Tineretul din Tătărești a organizat o expoziție de sănătate în satul natal

Știri Wednesday, 20 April 2016

Pe data de 10 aprilie 2016 în satul Tătărești, raionul Cahul s-a organizat o expoziție de sănătate. Tineri băieți și fete din comunitatea locală împreună cu pastorul Abel Havresciuc au prezentat importanța principiilor „NEW START”. Pe lângă acest lucru fiecărui vizitator al expoziției i s-au oferit o serie de teste medicale:  măsurarea tensiunii arteriale, măsurarea greutății corporale,  procentul de grăsime și țesut muscular din organism precum și aflarea vârstei biologice.

Alături de echipa de tineri voluntari a fost și Dr. Veaceslav Coșcodan, Director al Departamentului  Sanatate și Temperanță din cadrul Uniunii Bisericilor din  Moldova, care a oferit consultații medicale gratuite celor interesați, oferindu-le totodată recomandări valoroase în funcție de nevoile fiecăruia.

Deși timpul nu a fost favorabil unei astfel de activități, tinerii nu s-au descurajat și au continuat să invite locuitorii satului la expoziția de sănătate, pentru a le prezenta informații prețioase.

În cadrul aceleiași expoziții a avut loc o prezentare de cărți de sănătate, vizitatorii având posibilitatea de a achiziționa ceea ce le capta interesul. Fie că au cumpărat sau nu ceva, fiecare localnic prezent la expoziție a primit un cadou din partea organizatorilor cartea „Sănătate și stare de bine” și cartea „Unica Speranță”.

Departamentul Informații, comunitate Tătărești

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.