Aniversare Anna German

Predici și articole Thursday, 25 February 2016

Pe data de 14 februarie 2016, celebra cântăreață de origine polonă Anna German ar fi împlinit 80 de ani.

Anna German sa născut pe teritoriul Uniunii Sovietice în orașul Urgench (acum teritoriul Uzbekistan).

De educația viitoarei cantărețe a avut grijă bunica acesteia, o femei credincioasă, adventistă de ziua a șaptea. După ce German a devenit o cântăreață celebră, în repetate rânduri ea a declarat: „Tot ceea ce este bun în mine, este datorită bunicii mele”. Toți cei care au vorbit cu Anna German, au remarcat faptul că ea a fost o femeie foarte, blandă, simpatică, umilă și foarte deschisă.

Din păcate cancerul de care suferea s-a descoperit târziu și nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea.

Anna cere să i se aducă Biblia bunicii sale și când a citea Biblia, ne mărturisește ea, Dumnezeu i-a dat un semn. După acest moment, ea a fost botezată în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea.

Anna German a murit ca un om care a cunoscut pe Dumnezeu și în ciuda tuturor suferințelor pe care le provocase boala, a trăit cu speranță și credință în sufletul ei.

În ultimele clipe ale vieții a compus muzică folosind versete biblice, și chiar a reușit să înregistreze ceea ce a compus.

Pe piatra ei funerară sunt scrise cuvintele: „Doamne – Pastorul meu”, acestea fiind cuvintele ultimei sale melodii cântate în viața sa de aici de pe pământ.

Sursa: biblepravda.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.