Orășelul Copiilor

11329990_789116504519954_1286886915708922871_n (Копировать)
Datoria noastră nu este să avem grijă numai de cei mari ci una din porunca lui Dumnezeu este să învățăm pe copil calea lui Dumnezeu iar rezultatul se va vedea în apropierea acestuia de Cuvântul lui Dumnezeu.Pe 1 Iunie, ziua Internațională a copilului, departamentul de exploratori din Biserica Marantha, a pregătit pentru copiii din orașul Cahul proiectul pe care toți îl cunoaștem sub numele de “Orășelul Copiilor”.

Acest proiect a fost aprobat de Primăria orașului și au participat activ chiar unele din cele mai importante instituții: Pompierii, Smurdul, poliția.

Pe scurt câteva cuvinte despre acest proiectю La intrare în orășel copiii primeau câte un pașaport personalizat cu numele lor, cu acest “act” ei trebuiau să treacă pe la fiecare “Instituție” a orășelului.

De la fiecare instituție copilașii trebuiau sa învețe o lecție de viață și ca bonus primeau puncte de participare care erau schimbate în explolei  iar cu aceștia puteau să își cumpere jucării și lucruri frumoase care organizatorii le-au pregătit pentru ei.

La finalul proiectului fiecare copil trebuia să treacă pe la Primărie unde era premiat cu o diplomă pentru cetățean de onoare a orașului.

Copiii au fost foarte entuziasmați, părinții mulțumiți iar noi, organizatorii am rămas cu o experiență unică și am  primit pacea lui Dumnezeu care întrece orice pe lumea această.

Beniamin Cincă, pastor-asistent

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.