Minunata sărbătoare a botezului în comunitatea „Adelaida”

IMG_0649 (Copy)
O sărbătoare binecuvîntată şi solemnă a avut loc la data de 30 mai în comunitatea „Adelaida”, Chişinău.“Aș dori să vă relatez despre minunata sărbătoare a botezului, ce a avut loc azi în com. Adelaida, Chișinau-7. Atenția tuturor celor prezenți a fost îndreptată asupra a 4 tineri, care au luat decizia să-și predea viața lui Hristos.

Aș dori să remarc că a fost cald nu doar în inimile celor prezenți la eveniment, ci și afară, cu toate că dimineața nu se vedea vreo perspectivă bună pentru timpul de afară. Totuși, botezul a avut loc sub cerul liber, la bătaia razelor solare.

Aceşti 4 tineri au luat decizia solemnă de a se boteza pentru slava lui Dumnezeu și spre bucuria părinților lor. Fiecare din părinți au avut ocazia să spună cîteva cuvinte și să-și exprime emoțiile ce le-au avut în acel moment solemn al botezului fiilor lor.

Scumpii noștri Vadim, Aleoșa, Petru și Vlad, permiteți Tatălui vostru Ceresc să meargă înaintea voastră pe acest nou drum și încredințați-I Lui toate îngrijorările voastre. Învățați-vă să auziți și să ascultați Cuvîntul Lui. Dumnezeu are atîtea lucruri să vă învețe! Fiți prieteni cu Isus!

”Voi sunteți prietenii Mei dacă faceți ce vă poruncesc Eu” Ioan 15:14”

Iulian Romaşcu, pastorul bisericii „Adelaida”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.