Botezul în comunitatea „Adelaida”

IMG_3450 (Copy)
O zi cam friguroasă și posomorîtă afară, dar în biserica Adelaida și în inimile a 3 suflete a fost o zi caldă și fericită. Așa a fost ziua de 18 aprilie în comunitatea Chișinău-7 pentru Alina, Elena și Andrei. Ei au luat decizia să înceapă o nouă viață alături de Isus, Salvatorul.

”Noi deci, prin botezul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentru ca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.” Romani 6:4

Botezul este un moment important de decizie. Este un moment de ascultare. E important să conştientizezi de ce faci acest pas, şi e important să fii îndrăzneţ în facerea acestui pas. Este porunca lui Isus, şi ceea ce aduce botezul de multe ori este  creşterea spre maturitate în Isus.

Ne bucurăm pentru decizia acestor 3 suflete de a se boteza și ne bucurăm pentru curajul altor 3 tineri, care au ieșit în față la apelul făcut de pastor pentru un viitor botez. Domnul să conducă pașii lor spre decizia cea mai importantă a vieții.

Departamentul Comunicaţii, com. „Adelaida”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.