”Minunile Trecutului” în or. Ungheni

SDC13678 (Копировать)

Programul de evanghelizare „Minunile trecutului” a fost petrecut în or. Ungheni în perioada 5-18 aprilie. Prezentatorul acestui program, arheologul din Australia, dr. Stephen Iakovac, in fiecare seara descoperea ascultătorilor mininile din trecut, precum civilizaţia Egiptului, minunea Babilonului, oraşul ciudat Petra ş.a. În prima zi au fost prezenți aproximativ 200 persoane, de asemenea și copii, pentru care s-au organizat ocupaţii aparte cu instructorii din biserică. Programul era alcătuit din 2 părți: prima săptămînă – lecții de sănătate și tema de bază, a doua săptămînă – lecții de agricultură și tema de bază. Programul a fost îmbogățit cu numere muzicale cu diferiţi invitați – Anjelica Vișnea din Chişinău, grupul vocal din Bălți, oaspeţi din Sîngerei și colectivul vocal-instrumental local, corul local, corul de copii local.
La data de 12 aprilie s-a organizat un concert cu prilejul sărbătorii de Paști cu participarea interpretei Anjelica Vișnea. Concertul a avut loc în aer liber, unde a fost ascultat de mai mulţi oameni. În ultima seara, dupăp apelul de a-L urma pe Isus, au ieşit în faţă mai multe persoane, din care şapte au decis să primească botezul.
La data de 18 aprilie, a avut loc serviciul botezului, iar în a doua parte toţi cei prezenţi au avut posibilitate de a avea minute de părtăşie la o masă delicioasă. Iar după masă, în timpul ultimei întîlniri, Stephen Iakovac a povestit unele experienţe din viaţa lui, a fost seara în care el şi-a luat rămas bun de la ascultători.

Casian Elena, Departamentul Comunicaţii, com. Ungheni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.