Destinație Finală

1  f 15-21  4 (Копировать)

În urma rugăciunii și a dorinței de a face voia lui Dumnezeu, pastorul Alexandru Moldovanu, pastorul asistent Beniamin Cincă și  comitetul Bisericii “Maranata” din orașul Cahul au  început să pregătească un program de evanghelizare în orașul Cahul.Biserica a fost foarte entuziasmată. Tinerii au împărțit peste 1000 de invitații, au postat peste 40 de afișe, anunț la Televiziunea locală și anunț în ziarul orașului, Cahul Expres, plus multe cărți spirituale, toate acestea având  un singur scop și anume ca cetățenii orașului să audă vestea bună a Evangheliei. În afară de această, în data de 8 martie tinerii au mers la spitalul local, farmacii şi alte instituţii ca să ду felicite pe femei cu sărbătoarea şi împreuna cu flori minunate de primăvară să le facă şi un cadou – o carte, şi cu ocazia această să le invite la programul de evanghelizare.

Programul de Evanghelizare s-a numit Destinație Finală și  a fost prezentat în perioada 14 – 21 martie de către  pastorul asistent Beniamin Cincă.

Seara de seară biserica a fost plină iar numărul de vizitatori a fost în jur de  30 de persoane.

Ultima seară a fost încununată de botez unde patru suflete au fost pregătite să mărturisească pe Hristos ca Mântuitor personal și alte 21 de suflete care au spus DA lui Hristos și au fost de acord să înceapă pregătirea la clasa de botez.

Toate meritele le aducem Domnului nostru Isus Hristos și nu avem cuvinte să mulţumim pentru harul uimitor cu care am fost binecuvântați.

Beniamin Cincă, com. “Maranata”, Cahul

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.