La întîlnirea consultativă a Departamentului Comunicaţii s-a discutat importanţa prezentării Bisericii în societate

IMG_6657 (Копировать)

La data de 15 februarie în Chişinău, comunitatea „Adelaida”, a avut loc întîlnirea conducătorilor Departamentului Comunicaţii Uniunii de Biserici din Moldova.

În jur de cincizeci de reprezentanţi ai bisericilor din Moldova s-au adunat ca să discute planurile viitoare ale departamentului, şi să se împărtăşeze cu întrebări ce le frămîntau.

Invitatul întilnirii a fost Ivan Ostrovski, conducătorul Departamentului Comunicaţii a Diviziunii Euro-Asia. În meditaţia spirituală el a subliniat că profeţiile descrise în capitolul 24 al Evangheliei după Matei, se împlinesc vizibil, de aceea nu trebuie să întîrziem cu realizarea misiunii noastre. În seminarul său oaspetele s-a împărtăşit cu oaspeţii cu scopurile lucrării Departamentului Comunicaţii. El. El a povestit detailat despre valorile ce stau la baza lucrării mass-media creştine, şi a explicat de ce anume lucrarea Departamentului Comunicaţii este atît de importantă pentru misiunea Bisericii.

Marian Maximciuc, responsabilul pentru proiectele internet a Diviziunii Euro-Asia, a arătat cum se crează şi se administrează site-ul bisericii. Participanţii s-au convins că lucrul cu web-site-urile este accesibil pentru fiecare. La fel, Marian a răspuns la numeroasele întrebări care deseori apar în procesul de lucru al fiecărui conducător.

În afară de lecţii practice, conducătorii departamentului au avut posibilitate de a discuta într-o atmosferă prietenoasă. De a se împărtăşi cu experienţă şi de a gpsi noile modalităţi de soluţionare o problemelor. Participanţii la întîlnire au plecat ferm convinşi că vor aplica în practică cunoştinţele primite, şi trebuie menţionat faptul ca rezultatele deja au apărut!

Departamentul Comunicaţii UBM


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.