Biblia este Cartea Cărţilor!

IMG_7227 (Копировать)

“Cuvîntul Tău este o candelă pentru picioarele mele, şi o lumină pe cărarea mea” (Ps. 119:105)

30-31 ianuarie 2015 ăn comunitatea “Efes – 4” a avut loc programul, în centrul căruia se afla candela lui Dumnezeu, marele manual care oferă răspunsuri la toate întrebările ce ne frămîntă – Biblia.Culoarea programului au fost cîntările corului, imnurile tinerlor, unul din care a fost şi Psalmul 51:10-13, povestirea pentru copii despre importanţa Bibliei, poezii, datele statistice referitor la popularitatea Bibliei în întreaga lume, experienţe din viaţă. Dumnezeu la fel a inspirit sora Ina Rusu la compunerea unui imn, după ascultarea căruia la mulţi membri au apărut lacrimi.

Scena la fel a fost împodobită cu Bibliile de diferite mărimi, diferite traduceri, limbi şi ani de ediţie. În mulţimea de Biblii a fost şi una ce avea peste 200 de ani! Pe scena la fel era şi o mare expoziţie de diferite comentarii, enciclopedii Biblice însă deasupra tuturor cărţilor se afla o Biblie de mărimi mari, scrisă în 66 de limbi, editată în anul 2009, care a vizitat multe ţări ale lumii.

Predica pastorului Ilie Leahu a convins comunitatea de necesitatea unui studio sîrguincios al Bibliei, şi de faptul că Biblia poate schimba viaţa oricărui om. Sfînta Scriptură devine tot mai clară şi mai profundă, cu cît mai mult este citită. Biblia ne luminează sufletul şi inima, mintea noastră şi ochii ca să vedem drumul spre viaţa veşnică. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe calea această, pe care cel mai important lucru este să urmezi sfaturile pe care ni le dă în Biblia.

“Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine”. (Ioan 5:39)

Comunitatea “Efes-4”, Chişinău

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.