Corul “VIVERE” din Belarus în Transnistria

DSC_1810 (Копировать)

La data de 15 noiembrie 2014 comunităţile din or. Tiraspol au fost vizitate de corul de tineret VIVERE din or. Minsk, Belarus. Mai mult de 3000 de invitaţii au fost răspîndite în oraş. În pofida întîrzierii vizitatorii şi membrii bisericii cu răbdare aşteptau oaspeţii, iar preşedintele Uniunii de Biserici din Moldova, Andrei Moldovanu,  s-a adresat către cei prezenţi cu un cuvînt de salut.

Trebuie menţionat faptul că sala a fost neîncăpătoare pentru toţi cei dornici să asculte programul corului. Lucrul acesta a creat unele incomodităţi însă concertul totuşi a fost realizat cu brio, şi oaspeţii şi-au prezentat minunat programul.

La sfîrşitul concertului apăreau întrebări – „S-a finisat deja?”. După cuvinte de mulţumiri şi felicitări corul din Minsk încăodată a interpretat piesa „Великий Бог” (Dumnezeu măreţ) care a şi reflectat întreaga idee a programului.

Ascultătorii au apreciat nivelul înalt profesional şi nu se ruşinau să îşi exprime emoţiile cu aplauze.

Ciar dacă oaspeţii au petrecut puţin timp în Tiraspol, întîlnirea cu ei ne-a unit, şi în inimile noastre au rămas cele mai calde amintiri.

Într-adevăr, mare este Domnul, şi cît de plăcut e cînd pe toate continentele, în toate ţările sunt persoane care Îl iubesc pe Dumnezeu şi Îl laudă!

Tatiana Kisakova, dep. Comunicaţii, or. Tiraspol

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.