Chișinăul a descoperit rețeta familiei fericite împreună cu Petru Kulakov

unnamed (Копировать)

Programul „Rețeta familiei fericite”, s-a desfășurat în Chișinău în perioada 7-14 noiembrie 2014. Moderatorul Petru Kulakov, seară de seară a descoperit celor prezenți în sală secretele unui cămin fericit. Biserica „Efes”, care a găzduit evenimentul, abia de a putut face față sutelor de ascultători, doritori de a afla „ingredientele” căminului fericit.
Atmosferă familiei a fost resimțită chiar și în decorarea scenei – o canapea comodă cu un dulăpior amenajate pentru a predispune la discutii familiale de suflet. Aranjamente florale, lumînări aprinse – ce poate fi mai confortabil decît focul familial de acasă?
În fiecare seară temele au fost ilustrate în cele mai diverse moduri posibile – a fost invitat și un pictor cu tablouri, mozaică, copaci, mere suculente, un puzzle cu o mie de detalii minuscule… Organizatorii programului au depus toate eforturile, pentru a completa conținutul profund al atmosferei – astfel întîlnirile să rămînă neuitate.
Moderatorul Petru Kulakov cu soția Galina din prima seară au cîștigat dragostea și încrederea ascultătorilor prin propriile exemple și experiențe a vieții de familie. Împreună cu auditoriul  au analizat problemele familiale a cuplurilor de diverse vîrste, am zîmbit împreună de situațiile hazlii, împreună am pus umărul la grijile și greutățile celui de lîngă noi, împreună cu toți ascultătorii  ne-am rugat în fiecare seară, cerînd îndrumarea și binecuvântărea lui Dumnezeu.
Opt seri au zburat ca o clipă, dar un lucru este cert – cu Dumnezeu colțișorul de rai poate exista și pe pămînt.

Departamentul Informație UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.