Biserica Adventistă a felicitat capitala cu ocazia Zilei oraşului Chişinău

IMG_0830 (Копировать)
Încă o zi de naştere a sărbătorit capital Moldovei la data de 14 octombrie 2014. Conform unei tradiţii deja demult existente, de ziua oraşului Chişinău strada principal a fost plină de variatele expoziţii, se auzea muzica de sărbătoare, nemaivorbind de mîncăruri de sărbătoare.

Biserica Adventistă din Moldova la fel a devenit o parte a acestei sărbători, aducînd un dar pentru capitala. Membrii bisericilor adventiste din Chişinău cu bucuria au răspuns invitaţiei organizatorilor de a participa la diferite proiecte cu ocazia zilei oraşului. Aşadar, Departamentul Sănătate şi Temperanţă le-a oferit locuitorilor oraşului posibilitatea de a determina nivelul sănătăţii lor, de a primi recomandări utile referitor la modul sănătos de viaţă, şi, în afară de această, de a procura alimtente sănătoase. Centrul de Medicină Preventivă „Speranţa” Sărata Nouă a susţinut iniţiativa departamentului, oferind grupul medicilor misionaricare au participat la proiect şi au informat locuitorii despre factorii care influenţează sănătatea lor.

Departamentul Slujirii Familiei cu ocazia Zilei Oraşului a pregătit un set minunat de pliante şi broşure cu o tematică de familie. Aici au fost şi sfaturi pentru cuplurile căsătorite, şi recomandări pentru tinerii care se pregătesc să formeze o familie, şi indrumări pentru părinţi în educaţia copiilor. În afară de acestă, fiecare doritor a primit materiale preţioase cu referire la soluţionarea conflictelor, prevenirea violenţei în familie, sau putea să-şi reamintească de poruncile căsniciei sau putea afla despre moduri de manifestare a dragostei faţă de partener.

Departamentul Slujirii Tinerilor a contribuit cu un flashmob – tinerii îi întîmpinau pe locuitorii oraşului cu aplauze şi baloane de săpun, înmînînd fiecăruia un măr cu un steguleţ ca şi amintire.

Departamentul Slujirii Femeilor a avut grijă de căldură – femeile grijulii ofereau locuitorilor oraşului şi colaboratorilor ceaiul aromat.

Cor «Înger Alb» a felicitat Chişinăul în modul său –  pe parcursul zilei muzicienii de cîteva ori au cîntat «Mulţi ani» locuitorilor în filiala centrală a restaurantelor McDonald’s, la fel au vizitat şi pacienţii spitalului de boli infecţioase T.Ciorbă, urînd sănătate printr-un cîntec.

Departamentele Copiii şi Exploratoriii au pregătit surprize pentru micii locuitori ai oraşului – concursuri şi jocuri interesante.

Nu trebuie de trecut cu vederea şi colportoriicare în această zi făceau un lucru obişnuit pentru ei – biserica adventistă a repartizat în această zi 12 mii de ediţii speciale ale ziarului „Familia sănătoasă”, mai mult de 2000 de exemplare ale cărţilor „Parabolele Domnului Hristos” şi „Marea Luptă”, şi mai mult de 5000 de pliante şi broşuri.

Locuitorii oraşului care au primit cadouri de la Biserica adventistă, au rămas plăcut surprinşi de surprizele pregătite şi au apreciat înalt contribuţia Bisericii la dezvoltarea oraşului.

Sperăm că pentru mulţi oameni ziua oraşului Chişinău va deveni un început al veşniciei!

Departamentul Comuniсaţii UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.