Președintele Bisericii AZȘ îndeamnă să petrecem o zi în rugăciune pentru victimele viruslui Ebola

csm_wilson-eb-statement-web_897a5ea006 (Копировать)

Silver Spirng, Mariland, SUA

26 septembrie, 2014Președintele Bisericii AZȘ, Ted Wilson a lansat următoarea declarație în legătură cu răspândirea rapidă a virusului Ebola în Africa de Vest.

În numele liderilor și membrilor Bisericii Adventiste din cele 13 divizii ale lumii, în numele a mai mult de 18 milioane de membri ai Bisericii, care locuiesc în 215 de țări din întreaga lume, doresc a exprima condoleanțele mele cele mai profunde pentru oamenii din Africa de Vest, trăind sub ​​amenințarea bolii cauzate de virusul Ebola, și anume, locuitorilor din Guineea, Sierra Leone, Liberia, Senegal și Nigeria.

Fac apel la toți adventiștii de ziua a șaptea din lume pentru sâmbătă, 11 octombrie 2014, o zi specială de rugăciune pentru frații și surorile noastre din Africa de Vest, precum și pentru toți oamenii din regiune, așa cum se confruntă cu această tragedie practic fără precedent. Să ne rugăm ca Dumnezeu să pună capăt răspîndirii virusului agresiv.

Familia noastră a avut această posibilitate să trăim și să slujim pe teritoriul Africii de Vest, pe o perioada de 9 ani, inimile noastre sunt intristate pentru familiile a 2800 de oameni, care deja au decedat din pricina acestei epidemii.

După ce a primit vestea de la Centrul SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, se estimează că pentru luna ianuarie, numărul de cazuri de infectare ar putea varia de la 550.000 pana la 1,4 milioane de oameni, împreună cu 71% din cazurile letale, conform previziunilor Organizației Mondiale a Sănătății, suntem loviți de focarul virusului cu potențial să distrugă multe vieți.

Doresc, ca membrii Bisericii mondiale, în mod deosebit membrii bisericii din Diviziunea Africa Centrala și de Vest să știe, că cei care slujesc în oficiile Conferinței Generale a Bisericii AZȘ, se roagă pentru dvs. și se unesc cu întreaga biserică mondială în speranța puterii salvatoare a lui Dumnezeu. Biserica AZȘ și organizațiile sale desfășoară o varietate de programe pentru a ajuta oamenii aflați în această criză foarte dificilă în Africa de Vest. Veți vedea sau auzi despre acestea în rapoartele agenției de știri Adventiste, Adventist Review, Adventist World, „Speranța TV”, Adventist World Radio și alte surse de informații.

Joi 25 septembrie 2014, ADRA a realizat o adunare de rugăciune în atriumul Conferinței Generale, la care s-au alipit mulți participanți prin Google Hangouts (software-ul de mesagerie și conferințe video dezvoltat de Google).

La 1 octombrie 2014, Asociația Pastorală a Conferinței Generale a organizat o campanie de rugăciune pentru toți care au suferit în urma virusului Ebola. Locuitorii întregei lumiî și exprimă susținerea prin intermediul programelor sociale SMI (hashtag #UnitedinPrayer).

La 11 octombrie, în timpul sesiunii Conferinței Generale mulți lideri ai Bisericii Mondiale, vor fi în sediul Conferinței Generale în or. Silver Spring, Mariland, vor organiza în diect o întîlnire cu pastorul James Golaem, președintele Uniunii Africa de Vest, situat în or. Monrovia, Liberia. El se va afla în Liberia, împreună cu membrii bisericii noastre, pentru ai întări și ai încuraja în aceste timpuri dificile, din acest motiv nu va merge la sesiunea CG, dar va participa de la distanță.

El va oferi conducerii Bisericii Mondiale raportul de pe buzele celor aflați în acest epicentru despre situația criticăpe teritoriul Guineei, Sierra Leone și Liberia, unde locuiesc 33.000 de adventiști.

Va rugăm nu uitați să țineți o zi specială de rugăciune sâmbătă 11 octombrie 2014, pentru locuitorii africii de Vest, care se confruntă cu răspîndirea rapidă a epidemiei virusului Ebola. În acest context dorim ca locuitorii din Africa de Vest să știe că nu numai sâmbătă în timpul zilei de rugăciune, dar în fiecare zi și în fiecare oră ne rugăm Creatorului nostru, Mîntuitorului și Vindecătorului pentru persoanele afectate de această criză.

Să ne rugăm cu stăruință pentru ploaia târzie a Duhului Sfânt, și predicarea mesajului intreitei solii îngerești, care arată oamenilor la venirea curândă a lui Hristos, atunci cînd boala, virusul Ebola, frica și moartea va fi învins de puterea atotputernică a lui Dumnezeu de a salva oamenii pentru eternitate. Vino, Doamne Isuse!

Cu cele mai bune urări creștine,

Ted. N.K. Wilson,

Președintele Conferinței Generale a Bisericii AZȘ

(Agenția Advetistă de Știri)

Sursa: www.adventist.ru

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.