Puterea recunoştinţei

DSC_0005 (Копировать)
La data de 27 septembrie comunitatea Maranata din or. Bălţi a organizat sărbătoarea Roadei, aducînd mulţumiri lui Dumnezeu pentru roada, binestarea şi binecuvîntări spirituale.Sărbătoarea Secerişului este o zi deosebită cînd noi Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru roadele pe care ne-a dat pămîntul anul acesta. Îi mulţumim lui Dumnezeu nu doar pentru roade, ci şi pentru tot ce ne-a fost dat de mîina Lui. Pentru viaţă, pentru capacitatea de a munci, de a vedea, a merge, a auzi, a iubi şi a crede.

Această adunare solemnă le-a unit pe adventiştii celor trei comunităţi din or. Bălţi, care au exprimat dorinţa de a-I aduce mulţumire lui Dumnezeu. În această zi creştinii vorbeau despre roadele fizice şi spirituale, meditau la puterea recunoştinţei de a influenţa pozitiv diferite aspecte ale vieţii noastre – celei spirituale, fizice, sociale, de a uni oamenii unul cu altul şi cu Dumnezeu.

Slujitorii bisericii au avut grija din timp ca sala să fie împodobită pentru această sărbătoare: scena-altar şi sala mare au fost împodobite cu diferite roade şi flori, atmosfera a fost una comfortabilă şi caldă. Pentru sărbătoarea roadelor copiii au pregătit un program special cu poezii şi cîntări. Reprezentanţii tuturor comunităţilor or. Bălţi au pregătit un program mare solemn din cîntări şi poezii. O mulţumire deosebită I-a fost adusă lui Dumnezeu pentru cei care au încheiat legămînt cu El în anul 2014 – secerişul spiritual. La finele serviciului a fost rostită o rugăciune de mulţumire, după care fraţii, surorile şi oaspeţii invitaţi au gustat din bucatele alese, continuînd părtăşia.

Dumnezeu să binecuvînteze biserica şi toţi cei care Îl iubesc, ca să aducem roadeşle spirituale în viaţa noastră, şi ca numele lui Isus Hristos să fie lăudat.

Irina Ţîganaş, Departamentul Comunicaţii, com. Maranata, Bălţi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.