«Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi». (1 Tesaloniceni 5:18)

IMG_1210 (Копировать)

Sîmbăta, 4 octombrie 2014, Biserica Adventistă „Efes” se bucura de sărbătoarea  Secerişului, aducînd rugăciuni de mulţumire pentru roadele pămînteşti daruite de Dumnezeu.Sala a fost împodobită în stilul nunţii, deoarece motto-ul sărbătorii a fost expresia „Vine mirele!”, iar baza programului îl constituia parabala celor zece fecioare, care a fost prezentată într-o scenetă. Astfel organizatorii încă odată au subliniat necesitatea de a realiza importanţa pregătirii pentru întîmpinarea mirelui.

Nu au rămas neobservaţi şi cei 10 nou-născuţi ai comunităţii, 13 botezaţi şi 7 cupluri tinere, astfel Biserica a mărturisit cu ce roade bogate a binecuvîntat-o Dumnezeu.

Coloritul sărbătorii au fost cîntările corului, ale tinerilor, programul copiilor, poezii, sceneta şi, desigur, o atmosferă prietenoasă, caldă a unei mari familii, pe care au simţit-o şi oaspeţii, care pentru prima dată au păşit pragul bisericii, însă din motivul că sărbătoarea avea un caracter evanghelistic, victoria comună a bisericii au fost cele 12 persoane care au manifestat un interes deosebit pentru activitatea şi doctrinele Bisericii.

„Am fost pentru prima dată la un asemenea eveniment, şi, desigur, sunt plină de emoţii. Într-un mod deosebit sunt impresionată de aşa un număr de persoane talentate, unitate şi acea atmosferă de dragoste şi înţelegere care lipseşte în viaţa cotidiană” (Ecaterina, pentru prima dată în Biserica AZŞ).

Mentorul spiritual al serviciului divin de seară a fost oaspetele din România, colaboratorul ADRA România, Dan Nedelcu, care a mustrat biserica de lene şi încă odată a amintit despre misiunea fiecăruia din noi – o lucrare continuă pentru Dumnezeu, pentru biserică şi pentru aproapele.

Acordul final l-a constituit concursul prăjiturilor, la care au participat nu doar surorile, ci şi un frate, care a şi luat locul 1. La o ceaşcă de ceai cu dulciuri de la concurs  vizitătorii au avut posibilitatea de a se împărtăşi cu impresiile şi emoţiile. Atmosfera serii a fost una liniştită, comfortabilă, familială, ochii oamenilor au fost plini de bucurie şi recunoştinţă, şi anume în asemenea momente oamenii realizează, cît de bun este Dumnezeu!

Departamentul Comunicaţii, Chişinău, com. Efes -4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.