Binecuvîntarea elevilor şi studenţilor în com. „Betel”, or. Chişinău

10625020_497663623703482_3716396514877031545_n (Копировать)
Vara a trecut pe neobservate, lăsînd în urmă o mulţime de amintiri şi impresii plăcute. Plini de forţă, elevii şi studenţii din Moldova au luat în mîini cărţile – la data de 1 septembrie, Ziua Cunoştinţelor, în toate instituţiile de învăţămînt s-a auzit primul sunet, care i-a anunţat pe toţi despre începutul anului şcolar.

Comunitatea  „Betel” a or. Chişinău nu a rămas în urmă, sărbătorind începutul toamnei şi a studiilor într-un mod deosebit. O parte specială a serviciului divin din 6 septembrie a fost dedicată elevilor, studenţilor şi profesorilor. După cuvinte de îndrumare şi felicitare, pastorul comunităţii, Grigore Pirojoc, a rostit o rugăciune specială de consacrare, cerînd binecuvîntări deosebite pentru elevi şi studenţi pentru anul ce stă în faţă. Copiii în poezii au manifestat dorinţa de a învăţa bine şi de a respecta poruncile lui Dumnezeu în orice circumstanţe, iar părinţii au felicitat elevii şi studenţii cu cîntări deosebit de frumoase.

Dorim ca elevii şi studenţii să aibă succese mari în studii şi binecuvîntari divine pentru anul de studii ce le stă în faţă.

Departamentul Comunicaţii, com. Betel, Chişinău