Comunitatea Brînzenii noi – botezul ca premiză pentru decizii importante

DSCN4584 (Копировать)
Un serviciu solemn dedicat botezului a avut loc sîmbăta, 12 iunie în com. Brînzenii Noi. Şase persoane au luat cea mai importantă decizie în viaţa lor. Sora Nina şi fratele Constantin sunt doi maturi, care au suferit destul în viaţă, care au trecut prin multe obstacole ale vieţii, şi care în pofida reproşurilor au venit în biserică şi şi-au încredinţat vieţile în mîinile iubitoare ale lui Dumnezeu. Şi patru tineri – Olga, Veronica, Ludmila şi Cristian. Cit de minunat este ca la începutul căii aceste persoane tinere, frumoase, energice s-au consacrat lui Dumnezeu.

Îndeosebi trebuie de menţionat pe sora Veronica şi familia ei: mama şi trei surori deja demult sunt membre ale marii familii lui Dumnezeu. Şi atunci cînd ea a intrat în apele Iordanului simbolic, a fost rostită o chemare deosebită către tatăl ei, Mihail.

La sfîrşitul actului botezului pastorul Valentin Pirojoc s-a adresat la toţi cei prezenţi cu o chemare de a-şi analiza viaţa şi de o consacra lui Dumnezeu. Ca răspuns la această, în faţă au ieşit tinerii – ca o dovadă a faptului că biserica are un viitor. Însă bucuria acestei zile nu s-a sfîrşit aici. Cu un pas tare în faţă a ieşit şi tatăl Veronicăi, Mihail. Serviciul solemn s-a finisat cu o rugpciune a pastorului comunităţii locale în care el a cerut binecuvîntari abundente pentru cei botezaţi şi pentru tinerii care au decis în viitor să facă acest pas important  în viaţa – să fie alături de Isus.

Vera Talmaci, dep. Comunicaţii, com. Brînzenii Noi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.