Absolvire la Şcoala umanitară ProLogos, promoţia 2014

10430837_10152601651634363_1169416891595703885_n (Копировать)

Cele nouă luni de studii au zburat pe neobservate pentru studenţii şcolii umanitare ProLogos. La data de 20 iunie 2014, opt studenţi mai ieri, iar acum –absolvenţi ai ProLogos-ului pentru ultima dată au păşit pragul şcolii care le-a devenit o a două casă pentru tot timpul de studii.

Şcoala umanitară ProLogos este una din posibilităţile cele mai preţioase pentru tinerii din Moldova – şi nu numai – de a primi o educaţie de calitate – şi nu doar în domeniul limbii engleze şi a calculatorului. ProLogos-ul pune un mare accent pe formarea caracterului studenţilor şi pregătirea lor pentru viitoarea lor slujire în calitate de misionari. Cu acest scop studenţii şcolii umanitare ProLogos studiază astfeş de obiecte, precum istoria Bisericii AZŞ, introducerea în cărţile Biblice, omiletica, lucrările E.White, etica, doctrinele biblice, cursuri premaritale etc, şi se implică activ în proiectele sociale şi misionare, fiind un mare ajutor pentru misiunea Bisericii.

Şi iată că cei opt tineri îşi aduc aminte de lunile deja trecute de studii, emoţiile de la examene, experienţe personale în slujire, ascultînd îndrumările pastorului Andrei Moldovanu, conducătorul  Bisericii AZŞ în Moldova, şi invitatului din România, pastorului Dănuţ Obăgeanu, care a devenit un prieten pentru studenţi, susţinînd şi oferind support activităţilor şcolare.

După meditaţia spirituală, studenţilor le-au fost înmînate diplomele ce adeveresc terminarea cursului de studii. Trebuie de menţionat faptul că toţi absolvenţii şcolii ProLogos primesc diplomele de stat la disciplinile Limba engleză şi Calculatorul.

Nu cunoaştem viitorul absolvenţilor ProLogos-ului. Însă un lucru este cert – fiecare din ei este gata să ducă cu demnitate valorile creştine şi principiile asimilate în şcoala umanitară care deja le-a devenit natală.

Departamentul Comunicaţii UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.