Botezul în comunitatea "Maranata", or. Chişinău

IMG_3654 (Копировать)
Serviciul solemn dedicat botezului a avut loc la data de 31 mai în comunitatea „Maranata”, or. Chişinău. Sala plină a bisericii mici vorbea despre importanţa acestui eveniment – nu doar pentru membrii bisericii, prieteni şi oaspeţi, ci şi pentru locuitorii Cerului care cu o bucurie imensă urmăreau primul pas într-o viaţă nouă pe care îl făcea încă o fiică a Domnului.

Calea către Hristos a sorei Larisa nu întotdeauna era presărată cu flori. Însă după multe rugăciuni – ale ei şi ale apropiaţilor ei, după discuţii lungi încurăjătoare decizia a fost luată. „Pînă acum nu V-a fost uşor. Însă de azi înainte va fi încă mai greu. Dar să ţineţi minte – Dumnezeu Vă va fi aproape în orice clipă”, – cu aceste cuvinte de îndrumare sorei Larisa i s-a adresat pastorul Pavel Gîrleanu, prezent la serviciu.

Pastorul comunităţii locale, Alexei Dîrcaci, în predica a menţionat cît este de mare bucuria lui Dumnezeu şi a îngerilor care acum sunt martori la această decizie deloc uşoară dar atît de importantă.

Sub un fundal lin al unul psalm interpretat de corul „Înger Alb” sora Larisa a intrat în apă ca să înceapă o viaţă nouă – împreună cu Isus.

Însă bucuria acestei zile nu s-a finisat aici. După actul botezului pastorul Alexei Dîrcaci s-a adresat celor prezenţi cu o chemare de a-şi consacra viaţa lui Dumnezeu. Ca răspuns la chemare în faţă au ieşit şase tineri, fiind o dovadă a faptului că biserica are un viitor. Serviciul solemn s-a finisat cu o rugăciune de consacrare în care pastorul comunităţii locale a cerut binecuvîntari deosebite pentru sora Larisa şi acei tineri care au decis să facă acest pas important în viitor – împreună cu Isus.

Departamentul Comunicaţii, com. „Maranata”, Chişinău

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.