Liderii departamentului Slujirea Femeii au discutat importanţa cuvintelor la o ceaşcă de ceai

IMG_1116 (Копировать)
În Chişinău, Cahul şi Bălţi s-au desfăşurat întîlnirile la o ceaşcă de ceai pentru conducătorii departamentului Slujirea Femeii. Surorile – liderii făceau cunoştinţă, comunicau, se rugau împreună, şi se motivau unele pe altele de a organiza asemenea întîlniri în bisericile sale, învitînd prietenii care nu Îl cunosc pe Dumnezeu, aducînd speranţa şi lumina adevărului.

Noi avem o mare binecuvîntare – Dumnezeu ne-a înzestrat cu darul vorbirii, şi noi trebuie să âl folosim pentru laudă. Seminarul „Influenţa cuvintelor”  a descoperit cît este de important să înveţi să vorbeşti fără iritare, clar şi despicat, deoarece cuvintele plăcute şi bune sunt ca roua şi o ploaie gingaţă pentru suflet.

„Izvorul înţelepciunii este CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU, care ne învaţă, prin cuvintele noastre aduce alinarea sufletelor suferinde, răspîndind în jur adierea cerului”, – spunea Raisa Osrovskaia, conducătorul Departamentului Slujirea Femeii a DEA.

Pe lîngă toate acestea, participantelor le-a fost propus seminarul „Despre trandafir” – trandafirul are nevoie de îngrijire ca să răspîndească în jur mireasma sa.  Viaţa noastră este o grădină, şi sufletul nostru la fel trebuie îngrijit şi hrănit de la Dumnezeu, care este Izvorul Vieţii. Crenguţe uscate reprezintă momentele ispitelor noastre, ele trebuie tăiate, şi la fel sufletul nostru are nevoie de Lumină  fără care nu există Viaţă. Doar după aceste proceduri fiecare din noi, şi la fel şi trandafirii, vor fi în stare să aducă o mireasmă plăcută.

La finele întîlnirii fiecare soră cu bucurie şi-a găsit prietenul tainic, participantele au împărtăşit datele de contact şi au promis sa se susîină reciproc.

Svetlana Dîrcaci, conducătorul departamentului Slujirea Femeii, UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.