Moldova dincolo de imaginație

IMG_5811 (Копировать)

Sîmbăta, 19 aprilie 2014, Biserica Adventistă Mondială s-a unit pentru răspîndirea cărții misionare a anului 2014 – ”Dincolo de imaginație”. Moldova nu a rămas în urmă și cu bucurie și stăruință a susținut acest proiect.  Sute de adventiști în toată țară au dedicat această zi răspîndirii cărților. În ajunul sărbătorilor de Paște locuitorii Moldovei au fost îndeosebi receptivi la discuțiile pe teme spirituale, cu bucurie primind cadou carte și felicitare cu informațiile de contact ale Bisericii AZȘ.

Adventiștii din Republica Moldova au împărțit cărțile tuturor, fără excepții – au fost folosite toate metodele și locațiile cunoscute și posibile – parcări, piețe, intersecții, parcuri, aeroport, și chiar si cimitir.

Sute și mii de exemplare ale cărții ”Dincolo de imaginație”, precum și alte cărți și felicitări au fost răpîndite în toată țară. La proiect au participat reprezentanții tuturor vîrstelor – și bătrînii, și tinerii, și chiar si copiii – cine va refuza să ia o carte din mîina unui copilaș?

Fiecare carte și-a găsit destinatarul. Restul depinde de rugăciunile noastre și de Dumnezeu.

Departamentul Comunicații UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.