,,Așa vorbește Biblia în Corjeuți’’

DSCN1327 (Копировать)
,,Biblia este cea mai veche și cea mai amplă sursă istorică pe care o  știu oamenii. Ea a venit direct de la izvorul adevărului veșnic și ,de-a lungul veacurilor o mîina divină i-a păstrat puritatea.Numai în Cuvîntul lui Dumnezeu privim puterea care a așezat temeliile pămîntului și a întins cerurile,numai aici descoperim un raport autentic al originii națiunilor.’’

În perioada 7-16 martie 2014 în satul Corjeuți s-a desfășurat campania de evanghelizare cu genericul ,,Așa vorbește Biblia’’.  În cadrul prezentărilor oaspeții au avut posibilitatea să participe la  lecții de sănătate cu genericul ,,Sănătatea nu este un noroc,este o alegere’’, prezentate de  Larisa Vîlcu. Mesajul lui Dumnezeu a fost redat de pastorul Nicolae Vîlcu.

Programul a fost însoțit de cîntări şi poezii de laudă la adresa lui Dumnezeu.  Pastorul Nicolae Vîlcu a oferit răspunsul la întrebari întîlnite foarte frecvent  în ziua de azi: De ce atîta suferință? Unde ne ducem cînd murim? Ce s-o fi întîmplat cu binele și răul? Este oare cerul o realitate? Oaspeții au aflat adevărul despre Sabat, legatura dintre visul lui Nebucadnețar și zilele noastre, semnele sfîrșitului și nu în ultimul rînd au aflat şi despre cel mai glorios eveniment din toate timpurile – venirea Domnului Isus Hristos.

În a zecea seară a avut loc o expoziție de sănătate, unde invitații puteau să guste din bucate preparate din soia. Această seară trebuia să fie ultima, dar pastorul Nicolae Vîlcu ne-a adus veste îmbucurătoare că programul va mai continua cu înca cîteva seri cînd vor fi abordate noi subiecte captivante și importante.

Valeria Groza, com. Corjeuţi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.