,,Ea este mai de preț decît mărgăritarele,, (Proverbe 31:10)

DSC03547 (Копировать)
Ziua de 8 martie a adus îndoit binecuvîntări în biserica Adelaida. Pe lîngă bucuria de închinare în ziua sfîntă Domnului în locașul Său cel sfint, primăvara a adus și o zi deosebită în care gîndul aleargă la mamele noastre, bunici, străbunici, soții, surori. Prin ele Dumnezeu a dăruit omenirii gingășie, blîndețe, tandrețe.

Poezii, cîntece și multe flori – toate pentru cea care reprezintă frumusețea. Cuvîntul Sfint pregătit pentru acest Sabat a reamintit esența femeii.  Dumnezeu a creat femeia ca pe o broderie aleasă. Chemarea primordială a femeii este aceea de a fi sotie şi mama. Mama este inima unei familii. Ea îi poate ţine în unitate în armonie pe toţi membrii familiei. Ea are o influienţă mare în formarea caracterului copiilor. În spatele unor oameni puternici,stă întotdeauna o femeie puternică (fie mama sau soţia) care ştie să stea în genunchi înaintea Creatorului şi niciodată nu îi este prea greu să mijlocească pentru cei dragi ai ei,să-i aducă pe braţe de rugăciune. Femeia creştină se face plăcută nu prin frumuseţea exterioară, ci prin caracterul ei interior pentru ca tocmai ascultarea de Dumnezeu şi împlinirea Cuvîntului o face înţeleaptă.

Doamne, ajută-ne să fim nişte femei înţelepte care ne zidim casa, să fim modele pentru copiii noştri, să umblăm în Căile Tale, să umblăm în faptele pregătite de Tine!

Maria Gangan, Departamentul Comunicații, com. ”Adelaida”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.