Studenții au nevoie de Dumnezeu! – Începutul anului de învățămînt în școala umanitară ProLogos

IMG_4049 (Копировать)

La data de 19 octombrie a avut loc consacrarea solemnă a studenților școlii umanitare ProLogos.

După lunga vacanță de vară și lucrări de reconstrucție a instituției de învățămînt, școala și-a deschis din nou ușile pentru studenți și profesori. Anul acesta cursul școlii umanitare îl vor constitui nouă persoane, care au venit aici din diferite localități ale Moldovei.

Serviciul solemn de consacrare, care a avut loc în una din comunitățile orașului Bălți, atașată școlii, a decurs în cercul mic de prieteni, apropiați și cîțiva oaspeți veniți la sărbătoare ca să îi susțină pe nouveniții ”școlari”.

Directorul școlii umanitare ProLogos, Liviu Ciot, care recent a luat responsabilitatea pentru instituția de învățămînt, a început sărbătoarea, prezentînd pe cei nouă studenți, ce timp de un an urmează să studieze tainele Bibliei, abilitățile de utilizare a programelor de calculator și limba engleză.

«Domnul este Păstorul meu… Și mai mult de atît nu mai am nevoie de nimic!» – astfel și-a început îndrumarea oaspetele sărbătorii, Steven Jacovach, evanghelistul australian, savant, profesor, care a desfășurat în orașul Bălți un program educativ. În adresarea sa el a menționat că tot ceea ce au nevoie studenții – și toți ceilalți – este doar de Dumnezeu și relații personale cu El.  Și-a sfîrșit felicitarea cu un îndemn de a-L cunoaște pe Dumnezeu.

De asemenea, cuvinte de îndrumare și felicitări au fost rostite de pastorii Dmitri Belîi și Valentin Grubîi, prezenți la sărbătoare.

Așadar, să le urăm studenților școlii umanitare ProLogos succese în noul an de învățămînt!

Departamentul Comunicații UBM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.