O familie hrănește 200 de săraci la nuntă

familienunta_400 (Копировать)

Când fiica familiei Fowler și-a anulat nunta cu 40 de zile înainte de data stabilită, părinții au rămas cu banii plătiți și cu toate aranjamentele făcute.

Dar în loc să anuleze totul și oricum să piardă banii, au decis să schimbe lista invitaților, cu 200 de oameni ai străzii. „A fost o viziune”, a spus Carol Fowler despre ideea soțului ei. „S-a rugat pentru asta în timpul nopții și Dumnezeu l-a îndreptat spre direcția corectă”.

Soții Fowler au donat practic nunta organizației nonprofit Hosea Feed The Hungry, unde fiica lor lucrase ca voluntar când era mai mică. Organizația din Atlanta, SUA, oferă resurse și servicii oamenilor străzii.

Astfel, pe 15 septembrie, mai multe autobuze au transportat 200 de familii cu copii la locația de lux unde trebuia să se organizeze nunta. „Toate farfuriile au fost golite și nu a mai rămas nimic în plus. A fost o experiență care ne-a deschis ochii”, povestește Carol.

„Când te uiți la fețele celor care au participat la eveniment, arată ca mine și ca tine. Sunt familii muncitoare care dintr-un motiv sau altul au rămas fără un loc unde să stea şi trebuie să o ia de la început. A fost grozav. A fost foarte emoționant”, a declarat și Willie Fowler, pentru ABC News.

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/O-familie-hraneste-200-de-saraci-la-nunta-12016.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.