Pășind în viitor...

adio (Копировать)
A mai trecut un an, deja al cincilea cînd putem vedea aceste zîmbete plăpînde și lacrimi de fericire. În fiecare an cîte 15-25 studenți cu sfială  pășesc pragul Școlii Umanitare Pro-Logos. Dornici de a studia limbi străine, informatică și teologie, ei ajung într-o instituție care le va fi casă pentru un an de zile, unde vor avea de trăit bucurii și înfrîngeri, succese și despărțiri, locul care nu îl vor uita niciodată.  Acum însă am ajuns la un final glorios, un sfîrșit pentru cei 12 absolvenți, și o șansă de un nou început pentru toți doritorii de a face această călătorie neobișnuită prin țărîmurile cunoașterii în școala noastră. Lăsînd în urmă un an de studii, cărți citite, conspecte și examene …ei pleacă acasă, dar nu cu „mîinile goale”, ci cu un caracter puternic, cunoștințe în limba engleză și informatică și un scop în viață bine definit – de a duce adevărul în toată lumea.

22. 06.2013 a fost ziua mult așteptată pentru toți părinții, cînd copiii lor urmau să primească diplome de absolvire. Însă bucuria ne-a fost și mai mare pentru că unul dintre studenți a hotărît în aceiași zi să îl primească pe Isus în inima lui prin botez. Astfel oaspeții au avut parte de o sărbătoare deosebită, plină de emoții și lacrimi de bucurie. Desigur că au fost și lacrimi de despărțire, care nu puteau fi evitate după un an de comuniune continuă și prietenie sinceră, dar credem că aceste lacrimi se vor transforma în flori de bucurie atunci cînd ne vom reîntîlni cu toții pe marea de cristal.

Dumnezeu să îi ajute pe absolvenții promoției 2012 – 2013 să Îl descopere mereu în căile lor și să pășească cu încredere în viitor. Iar voi, scumpi tineri care citiți acest articol, sunteți invitați la toamnă în familia caldă a școlii Pro-Logos! Puteți fi siguri că nu veți regreta această alegere!

Anastasia Sumchin

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.