Evanghelizarea în Cîşliţa-Prut

DSCF1388 (Копировать)

Programele de Evanghelizare   – ca ciupercile după ploaie la sudul Moldovei. În incinta casei de rugăciune a satului Cîșlița – Prut, raionul Cahul, care este situat chiar pe malul Prutului, începînd cu data  de 10 martie pînă pe  23 martie,  CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU  a sunat cu puterea Duhului Sfînt, chemînd la pocăință și la o schimbare radicală a vieții. Seară de seară, Evanghelia ne-a descoperit pașii spre mîntuire și spre o viață cu Mesia.

La fiecare întîlnire, ne-am bucurat să avem oaspeți cointeresați și dornici de a asculta Cuvîntul lui Dumnezeu. Numărul oaspeților care au vizitat aceste întîlniri, cel puțin o singură dată, a fost de 67 persoane, și aproximativ 30 copii din familii ne adventiste.  Seară de seară însă numărul vizitatotilor a excilat de la 19 – 29 persoane.

Ne-a  bucurat și prezența membrilor, și mai mult decît atît, au luat și ei parte activă la îndeplinirea acestei mari lucrări, prin repartizarea invitațiilor, prin cîntări, prin susținere în rugăciune și bună atmosferă. Toți, atît membrii bisericii cît și oaspeții au fost satisfăcuți de acest program. Grupul vocal-instrumental local ne-a susținut în cîntări, lăudîndu-L pe Dumnezeu destoinic, și pregătind inimile ascultătorilor pentru sămînța adevărului.

Atmosfera a fost  plăcută, și chiar familiară. Emoții sincere și pline de iubire au umplut inimile fiecăruia, făcîndu-ne apți de a asculta vestea din partea Cerului.

În ultima zi a programului, a fost făcută chemarea la consacrare și pocăință. Dumnezeu cunoaște cele mai adînci planuri ale omului și alegerea pe care a făcut-o fiecare personal  la această chemare. Domnului să-I fie aduse mulțumiri pentru acele persoane care au ales să-și predea viața Lui. Roadele se adună și se vor mai aduna, sperăm recolta să fie mare, iar în ceruri ne vom bucură împreună cu Isus.

Departamentul Informaţie, s. Cîşliţa-Prut

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.