Secerișul pe cîmpul Comrat

DSC04765 (Копировать)

După ce a avut loc campania de evanghelizare, pastorii comunităților Iargara, Comrat și Bașcalia s-au unit cu toți membrii acestor comunități și au serbat  împreună sărbătoarea botezului.

Necătînd,  că natura ne-a oferit surprizele ei, în casa de rugăciune din s. Bașcalia, a fost o atmosferă caldă și prietenoasă. La data de 23 martie, cinci surori au încheiat Legămîntul cu Dumnezeu.  În program au luat parte tineri , copii și oaspeți. Printre cei pocăiți  este și o soră, care timp de 23 de ani a ocupat funcția de Director de școală. Nepoata ei special cu această ocazie a zburat din Turcia, pentru ca împreună să primească botezul. La acest serviciu de botez au luat parte peste 25 de vizitatori din afara bisericii. După ce a luat sfîrșit botezul, a fost făcut un apel pentru toți acei care doresc să-și consacre viața Lui Dumnezeu, la apel au răspuns 6 persoane. Cînd a luat sfîrșit sărbătoarea, surorile din comunitatea Bașcalia, au organizat o masă frățească, unde au avut posibilitatea toți să comunice și să se împărtășească.

Ne rugăm și plănuim, ca în luna mai să se repete evenimentul. Mulțumiri fie aduse Lui Dumnezeu pentru minunatul Său plan de mîntuire și pentru lucrarea Duhului Sfînt, care lucrează în această lume la inimile oamenilor.

Departamentul Informaţie, s. Başcalia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.