Omul străzii care a înapoiat inelul și-a regăsit familia

omul strazii (Копировать)

Billy Harris, omul străzii din Missouri care a înapoiat luna trecută inelul de logodnă cu diamante pe care îl găsise în cutia lui pentru cerșit, a primit o răsplată care i-a depășit cele mai frumoase așteptări. El are acum o casă, un loc de muncă și, cel mai important, și-a regăsit familia după 16 ani.Billy Ray Harris nu și-a imaginat niciodată că o faptă bună i-ar putea schimba viața. Însă a reușit să ajungă pe primele pagini ale ziarelor după ce a decis să înapoieze un inel ajuns la el din greșeală. El a recunoscut că a dus inelul la amanet, unde i-au fost oferiți 4.000$, dar el a ales să-l păstreze în caz că proprietarul se va întoarce după el. Sara Darling s-a întors, într-adevăr după el, și a fost uimită când Harris i-a returnat inelul. Ea și soțul ei au organizat o campanie online de strângere de fonduri pentru Harris, care a atras aproape 200.000$ în doar o lună.

Harris explică motivul pentru care a ales să înapoieze inelul: „Bunicul meu a fost preot. M-a crescut încă de la vârsta de 6 luni și, mulțumesc lui Dumnezeu, a fost adevărată binecuvântare – încă mai am ceva caracter”.
Dar aceasta nu a fost cea mai mare răsplată pentru Harris. Duminică, Harris a avut marea supriză și bucurie de a-și regăsi familia în cadrul emisiunii TV „Today show”. Cei patru frați ai lui Harris nu îl văzuseră și nu vorbiseră cu el de mai mult de 10 ani, până ca sora lui mai mică, Robin, să vadă povestea lui Billy Ray în ziarele din februarie.
Ea a reușit să obțină numărul lui de telefon și l-a sunat. „Am plâns la telefon și am vorbit mult despre cât de fericiți suntem că ne-am regăsit, pentru că mi-a spus că și el fusese îngrijorat pentru mine”, a povestit Robin în cadrul emisiunii. „Îi pierduserăm urma cu mult timp în urmă”, a adăugat ea.
„E o surpriză uriașă”, a afirmat Harris, în cadrul unei reuniuni emoționante cu frații săi. „Sunt șocat”, a mărturisit el. Stând pe canapea împreună cu întreaga familie, cu mâna pe după umărul lui Robin, Harris a reflectat la cât de mult a câștigat de când a decis să facă ce știa că e bine, înapoind inelul găsit: „E o răsplată neașteptat de mare. Acum am totul, chiar aici”.

Sursa: http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Omul-strazii-care-a-inapoiat-inelul-si-a-regasit-familia-9251.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.